VIL DU BIDRAGE MED MERE END ANMELDELSER

Glad Tur kommer forhåbentlig til at gøre en stor forskel for mange mennesker, der i dag ikke har så nemt ved at komme ud og bruge byen og deltage aktivt i samfundet. Vi håber også, at Glad Tur kan blive et værktøj, der bringer os tættere på hinanden. For hvis vi skal udligne forskellene mellem mennesker med og uden handicap, er det en forudsætning, at vi ser mere til hinanden. Kun på den måde ser vi pludselig ikke længere handicappet eller forskellen. Men kun mennesket.

 

Der er mange muligheder for at blive involveret i Glad Tur og være med til at gøre en forskel for mennesker med handicap og deres muligheder for at komme ud og tage del i samfundet. Til gavn for os alle sammen. Glad Tur er en social økonomisk virksomhed og vi har brug for al den støtte, vi kan få. Også økonomisk. Vil du være med til at gøre en forskel, skal du kontakte Mia Falconer på mia@gladfonden.dk eller tlf. 30 37 19 56.

 

TAK TIL ALLE DER ER MED

Det er Glad Fonden, der står bag Glad Tur. I samarbejde med SUMH, RYK og Scleroseforeningen har vi lagt fundamentet til det, vi håber bliver et uundværligt værktøj, når det kommer til at orientere sig om tilgængeligheden i Danmark – og bringe mennesker med og uden handicap tættere sammen.

 

En stor tak til Tryg Fonden, Bevica Fonden og Den A.P. Møllerske Støttefond, som allerede har bidraget med økonomisk støtte og dermed gjort Glad Tur til en realitet. 

Android Playstore Download