EN LILLE INDSATS GØR EN STOR FORSKEL - BLIV AMBASSADØR

Det synes måske ikke af meget at downloade Glad Tur og anmelde et sted, du har besøgt. Men det gør en kæmpe forskel, hver gang du gør det.

Glad Tur er en bruger til bruger baseret app og bliver derfor kun så god som det antal steder i byen, der bliver anmeldt. Derfor har Glad Tur brug for alle, der har lyst til at engagere sig i at anmelde de steder, de går ud. Men måske er du en af dem, der har lyst til at gøre noget ekstra og engagere dig endnu mere i Glad Tur. Det kan du gøre på flere måder:

 

HOLD EN GLAD TUR EVENT

Hvis du har lyst til at bidrage til, at Glad Tur bliver fyldt med steder, der er anmeldt, kan du holde din egen Glad Tur event. Du kan samle dine venner, bekendte og naboer til et sjovt og hyggeligt arrangement, hvor I sammen bruger nogle timer på at gå ud og anmelder steder i jeres bydel. Vi hjælper dig med gode råd til, hvordan du nemt og enkelt kan gøre det. Ligesom vi kan hjælpe dig med materiale og markedsføring af dit arrangement.

 

SIG DET VIDERE

Du kan også hjælpe med at sprede budskabet om Glad Tur, så det når ud til mange flere danskere. Del vores Facebook og Instagram opdateringer i dit eget netværk, læg billeder og gode historier op og fortæl om, hvordan Glad Tur er med til at åbne byen op ved at gøre den tilgængelig for mange flere mennesker.

 

Skriv til os, hvis du har lyst til at blive en del af Glad Tur mia@gladfonden.dk  

 

Og så vil vi selvfølgelig opfordre dig til at huske på Glad Tur, hver gang du er ude og lige bruge et par minutter på at give dine erfaringer videre. Vær med, det kræver ikke så meget, men det gør en kæmpe forskel.      

Android Playstore Download